Reacties van bezoek(st)ers

Na een hele drukke start van het nieuwe seizoen wil ik jullie niet langer het lijstje positieve reacties op de publicatie van deze website onthouden. Er zitten mooie verhalen tussen. Heb je commentaar of ook een verhaal uit de praktijk, vul dan gelijk het veld onderaan de pagina in.

Hier komen ze:

15 sept.
Via mijn zangdocent Elena Vink kwam ik op het spoor van jouw activiteiten met vrouwentenoren. Je website ziet er aanstekelijk uit!
Vriendelijke groet, Marieke Lodder, koordirigente Cappella Calluna in Apeldoorn.

10 Sept.
Gefeliciteerd met je nieuwe site, die is heel erg overzichtelijk en ziet er erg professioneel uit. Succes met je carrière verder. Aïda.

3 September
Van Sylvia ontving ik via de laptop je enthousiaste website-bericht.
Erg leuk om te zien, te lezen én je te horen en ben hier blij mee dat je dit zo opgezet hebt. Ja……er zullen méér vrouwen tenor kunnen en willen zingen, maar door het onbekende gebied is daar misschien nog enige schroom ! ? ! ?

Sinds 3,5 jaar zing ik bij Gemengd Koor Cantecleer in St. Oedenrode en begon als alt.
Na enige tijd voelde ik mij daar niet zo thuis bij die partij: met 10 vrouwen en dan nóg geen geluid te horen brengen……! Aangezien ik nieuw was en dacht dat het wel beter zou gaan, bleef ik “doorworstelen” en wilde, durfde deze “alt-kar” niet te trekken! Stelde mij (té) bescheiden op.

Na een jaar hier met de dirigent over gesproken en ik zei te willen stoppen, omdat dit alles niet aan mijn verwachtingen voldeed.
Hij zei mij niet kwijt te willen, omdat hij wel doorhad dat ik méér in huis had en stelde mij voor eens naar de tenoren te gaan.

Nu Hanny…….dit was een Gouden Zet!
Ik zing nu 2,5 jaar bij deze partij en ben volkómen op m’n plaats: de 3 mannen en ik zitten muzikaal- én qwa humor op dezelfde lijn, wat de muziek én groep ten goede komt: zou niet meer weg willen!

In het begin was het enigszins hylarisch, als ik de goede noten gelijk te pakken had en m’n mannen wat struikelend erdoor kwamen. Applaus van de groep en veel gelach uiteraard, maar dat is nu genormaliseerd gelukkig!

Ja, ik vind de tenor-partij boeiend en érg mooi om te zingen: het maakt het muziekstuk tot een romig geheel. Weet niet goed dit te schrijven, maar deze partij past bij mijn ziele-trilling.
En…….ik vind het érg fijn niet in het grote geheel op te gaan, zoals bij de alten. Ik heb nu een duidelijke plaats, qwa zangstem en vind dit ook erg prettig.

Heb je website doorgestuurd naar de dirigent en hij zei gisterenavond: “Dat hebben we 2,5 jaar geleden toch maar mooi besloten met elkaar Noor en daar mogen we trots op zijn – vele koren durven dit niet aan of de vrouwen durven dit niet aan. Kan ook uit onbekendheid zijn en wat goed dat Hanny dit nu zo aangaat!”

Wilde zijn reactie en mijn ervaringen je niet onthouden, vandaar deze mail.

Heel veel succes met je mooie werk en veel muziekblijheid verder!

Een hartelijke groet, Noor (uit Eindhoven)

2 Sept
Mijn complimenten, wat een geweldige website vooral de oefenvideos zijn leuk: dat ben je ten voeten uit. De kleuren van je website zijn prachtig. Het vrouwentekentje in de titel is prima, de rode blossen op je wangen als je zangles geeft. Fijn ook dat je de website gaat vertalen.
Christien

wat een leuke en interessante website!
Wil je mij op de maillijst van de nieuwsbrief plaatsen?
groeten Coco

31 aug
Mooie website Hanny- veel succes !
hartelijke groet, Els

30 aug
Hanny, mijn felicitaties. De website ziet er prachtig en professioneel uit.
Succes en tot ziens. Dickey

Zo even jouw website bekeken en daar is ook niets mis mee! Frida Boccara heb ik nog een langspeelplaat van liggen! Ik was toen een jaar of veertien, denk ik en ik vind haar nog steeds een geweldige zangeres. Heel leuk dat jij niet alleen bezig bent met het klassieke repertoire!
Groetjes, Monica

Hallo Hanny, mooie site! Ik heb zelfs je trillertje meegedaan!
Ton

Ik heb je website bekeken .Het ziet er geweldig uit.
Ik wens je veel succes.
Liefs van tante Aal.

Gefeliciteerd! Een aantrekkelijke, overzichtelijke site. Knap, hoor, dat je die zelf gebouwd hebt. Veel succes ermee!
Hartelijke groeten, Joost
PS Ik genoot van Frida Boccara. Van lang geleden, toen het songfestival nog een songfestival was! Als je nog een bekende vrouwelijke tenor zoekt, Mercedes Sosa?

29 aug
SUPERLEUK!!!!!
Els
26 aug
Ik vind het een prachtige site, mooie heldere en frisse lay-out toch met WordPress. Als ik op zoek zou zijn naar iemand die zangles kan geven staat alles er in: waar, mogelijkheden, prijzen.
En een kleurig beeld van jezelf, echt leuk. Je krijgt een warm beeld van met wie je te maken hebt.
Tot slot. omdat je de eerste in NL bent die hier mee bezig is zou ik zeker een routebeschrijving opnemen voor mensen van buiten Wageningen die je willen bezoeken. Of aangeven hoe snel en makkelijk bereikbaar deze plek is met OV.
Groeten, Irma

Wat een prachtige website is het geworden! Zo uitgebreid en duidelijk!
Op dit moment mis ik niets en kan ook geen onvolkomenheden vinden.
Hartelijke groet, Margriet

25 aug.
Hallo Hanny,
De website ziet er mooi en volledig uit – wat een werk!
Groet, Gonne

Ik vind jouw website ontzettend mooi. Duidelijk, mooie foto’s en ontzettend overzichtelijk. Heel mooi gedaan!! Echt mijn complimenten 
Hartelijke groet, Karin Bronwasser

Mooie website!
Hartelijke groet, Annemiek

24 aug.
Leuk Hanny,
Mooie site!
Hartelijke groeten, Alma

Wat is het een leuke website geworden en zo uitgebreid. Zodra het mag zal ik hem naar de vrouwelijke tenoren van ons koor sturen!
groetjes Annelies

Op 22 aug.
Leuke website, ik vind het prima dat je die foto’s gebruikt hebt.
Groet, Sara

Leuk, Hanny, ook de opzet van de site, lijkt op die van mij (in wording)
Hartelijke groet / Kind regards, Gerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.